Med fokus på barnens bästa

Vid en skilsmässa är det ofta barnen som får lida, speciellt ifall föräldrarna inte kommer överens om var deras barn ska bo och hur mycket. Då kan man få hjälp av en expert inom familjerätt.

Hur gärna man än önskar att man ska hålla sams och tycka precis likadant vid en eventuell skilsmässa, så kan det många gånger vara ganska så svårt i praktiken. Det är få förunnat att gå igenom en helt smärtfri och problemfri skilsmässa, och särskilt om det finns barn med i bilden. Barnens bästa måste komma först. Men det är inte alltid det blir så. Om man har svårt att komma överens, kanske för att man är väldigt osams eller liknande, så finns det utomstående hjälp att få.

Anlita en expert inom familjerätt

Att ta hjälp av en advokat som är expert inom just familjerätt kan vara väldigt bra om man har svårt att komma överens när det gäller barnen och deras vistelsetid hos föräldrarna. Vem ska barnet bo hos? Hur många dagar ska barnet bo hos den ena föräldern för att sedan åka till den andre? Sådana här saker kan vara svårt att komma överens om ifall man hyser agg mot varandra och är arga i grunden. Barnen behöver båda sina föräldrar och en skicklig advokat inom familjerätt kan hjälpa er att medla och göra upp en plan för hur umgänget mellan barn och respektive förälder ska se ut. Detta för att det ska bli så bra som möjligt för båda parter. Hitta mer info om familjerätt på denna sida: https://www.familjerättgöteborg.se

1 Feb 2021